Koelhuis

Brinky heeft de opslag van haar producten in eigen beheer, dit stelt ons in staat om een constante hoge kwaliteit in dienstverlening en producten te leveren aan onze klanten.   In Ermelo, centraal in Nederland gelegen, heeft Brinky twee vrieshuizen met een gezamenlijke capaciteit van 5000 palletplaatsen. Naast ontvangst van diepgevroren goederen zijn we ook in staat om verse goederen te ontvangen en binnen 24 uur in te vriezen tot minimaal -18 gr Celsius. De vrieshuizen zijn deels ingericht met verrijdbare stellingen waardoor we alle pallets individueel kunnen afroepen. Dit stelt ons in staat om ook goederen tot op palletniveau snel te kunnen uitleveren.

Onze vrieshuizen hebben gedurende zes dagen ruime openingstijden waardoor onze klanten en leveranciers altijd snel geholpen worden. Naast snel zijn we ook erg flexibel en kunnen onze klanten verschillende producten met elkaar combineren in 1 verzending.
Naast diepvriesruimtes beschikt Brinky ook een koelruimte voor de opslag van verse producten. Voor de opslag van broedeieren hebben we een geconditioneerde en erkende ruimte waarin het vochtgehalte en de temperatuur constant op het gewenste niveau worden gehouden.   Naast moderne opslagruimtes heeft Brinky ook productieruimtes met vereiste erkenningen zodat we voor onze klanten de producten desgewenst kunnen bewerken.   Onze technische installaties voorzien in een continue bewaking van de condities van onze producten, dit in combinatie met ons kwaliteitssysteem maakt dat Brinky een constant hoge kwaliteit kan garanderen.

 
Meer informatie